Alle acties van Piet Post

Alle acties die wij deze maand voor jou hebben vind je hieronder op een rij. Wil je meer weten, lees dan verder op de specifieke actiepagina. Wil je de meest recente acties als eerste ontvangen? Schrijf je dan onder aan de pagina in voor de nieuwsbrief!

Actie: geldig tot 31-03-2019

Luxaflex Buitenzonwering 15% korting

Kunt u ook niet wachten op de zomer? Van 15 februari tot en met 31 maart 2019 krijg je 15% korting op Luxaflex® Outdoor Terraszonwering. Zo ben je goed voorbereid op de warme dagen!

bekijk de actie

Actie: geldig tot 28-02-2019

NL Label PVC Alicante All-in gelegd €49,-

In de hele maand februari krijg je NL Label PVC Alicante voor €49,- All-in gelegd. Dat maakt een nieuwe vloer wel erg voordelig. Uiteraard krijg je van ons nog steeds de service die je gewend bent.

bekijk de actie

Actie: geldig tot 28-02-2019

Luxaflex® rol- en vouwgordijnen 4e kado

Exclusief bij Piet Post! Koop deze maand rol- of vouwgordijnen van Luxaflex® en krijg elk 4e product kado! Onze rolgordijnen en vouwgordijnen zijn verkrijgbaar in diverse tinten en dessins, zo is er altijd een passend gordijn voor elke ruimte in huis. Kom snel alle nieuwe dessins bekijken bij Piet Post.

bekijk de actie

Actie: geldig tot 28-02-2019

2e Luxaflex® hor met 50% korting

Last van wintermuggen? De zomer is allang voorbij en voorlopig ook zeker nog niet in aantocht en tóch hebben mensen in verschillende delen van Nederland last van muggen. Met horren hou je de insecten buitenshuis.

bekijk de actie